Senaste Nytt

Eller ”det sänaste” som man också kan säga. Här dyker nyheter upp som rör konserten.

21-10-14 Nu kör vi snart igen…

08-11-08 Upphittat: En kamera väska med två minneskort. Återfås mot beskrivning. Skicka ett epost till jerusalem.in.kinnarp@gmail.com.

07-11-08 Nu finns det bilder från kvällen! Spana in och ladda ned.

01-11-08 Ikväll smäller det! Det kommer bli bra. Välkomna!

31-10-08 Det totala antalet besökare på jerusaleminkinnarp.wordpress.com överskred i dag 4000!

29-10-08 400 biljetter uppges vara sålda. Så det finns fortfarande anledning att förköpa. Biljettförsäljningen utanför Kinnarpshallen startar 18:30 på lördag.

28-10-08 300 biljetter uppges vara sålda. Vi får alla som ska dit hålla tummarna för att alla de som påstår att de ska till spelningen men inte köpt biljett än också kommer så det blir en härlig folkfest med mycket människor.

26-10-08 Uffe skiver på Jerusalems hemsida under fliken ”news” om sin nya jul-platta: ”Ja, så har jag då avslutat julplattan som jag tror kommer att bli en positiv överraskning….kändes riktigt bra när vi spelade in, och med dom sånger som valdes ut…ger mer än bara julkänsla och minnen tror jag, det var i varje fall min mening med detta och det känns så när jag testat och lyssnat igenom vad som gjorts….release den 1:e november lagom till Jerusalems konsert i Kinnarpshallen, Falköping samma datum.” Det blir alltså skivsläpp dagen till ära!

23-10-08 Det totala antalet besökare på jerusaleminkinnarp.wordpress.com överskred i dag 3000!

17-10-08 200 sålda biljetter och då är ändå de två sista veckorna kvar, då biljettförsäljningen enligt erfarenhet sker på allvar.

14-10-08 Det totala antalet besökare på jerusaleminkinnarp.wordpress.com överskred i dag 2000 besökare sedan starten för några veckor sen, om detta säger något om intresset för konserten lär det inte vara problem att fylla Kinnarpshallen.

13-10-08 Rapporter börjar komma in om att biljettförsäljningen nu är igång på allvar och intresset verkar nå ett mycket större geografiskt område än vad vi vågat drömma om.

13-10-08 Vi välkomnar nu besökare som kommit hit efter att ha tryckt på länken på den kristna portalen crossnet.se. En portal som är en perfekt hemsida att ha som startsida i din webläsare och en mycket prisvärd annonsplats. Deras arbete med en ungdoms ”comunity” som bygger på andra värdegrunder än många andra platser på nätet där våra ungdomar vistas är mycket hedervärd. Ungdomssajten heter ”crossnet flow” om någon undrar.

03-10-08 Förbandet är nu officiellt. Det blir det kristna bandet Majestic Vanguard som spelar melodiös rock. Bandet slog igenom på allvar för något år sedan med albumet ”Beyond The Moon”. En av bandets medlemmar, Samuel Fredén, berättar för jerusaleinkinnar.wordpress.com att Jerusalem alltid varit en av hans viktigaste musikförebilder och att de gett honom mycket inspiration i sitt eget musiserande. Han beskriver det som en dröm som går i uppfyllelse att få äran att vara förband till Jerusalem. Han berättar även som lite kuriosa att han hemma har en riktig ”Jerusalems-gaderob”, där dörren är vackert besmyckad med gamla planscher från gamla spelningar. Besök gärna Majestic Vanguard’s hemsida för mer information, majesticvanguard.net

02-10-08 Det totala antalet besökare på denna hemsida spräcker 1000 personers-gränsen!

Annonser

5 responses

15 10 2008
conny hasselgren

Hej
Att det inte står i annonsen vilket bra förband Jerusalem har…Majestic Vanguard är ett grymt bra band!!!

15 10 2008
jerusaleminkinnarp

Ja, dom är grymt bra men förbandet blev inte klart förrän efter affischen var klar. Vi hoppas MV fans får reda på spelningen ändå. Känner du någon som diggar dom så berätta för dem om den 1 Nov!

1 11 2008
jakob

Tjena hej hej! Jo jag undrar hur många biljetter det finns kvar? Finns det risk om man kommer dit kl 19 att biljetterna är slut??? kasnke svårt att veta, men någon som kan upskatta detta så vore de nice!!!

Rock on dudes!!!

1 11 2008
jerusaleminkinnarp

Det är ca 500 biljetter sålda så det finns 400 kvar tills ikväll. Vi har ingen aning om hur många som kommer ikväll, så bedöm själv men det borde funka. Så ”come and join the party, dude” =)

2 11 2008
jakob

tack för igår!!! De va svin nice!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: